Koposten sukuseura,  Sukutietojen keräys jatkuu !!           keräilijäluettelo       sukuhaarat/keräilijät      henkilöhaku       paluu   

Etsitkö tiettyjä Koposia?  Sukukirjoissamme ei ole vielä kattavasti tietoja ja ne mitä on, vain 1860-luvulle. 
Jos sukuhaara ja tutkija (sukuhaarat/keräilijät ) ei ole tiedossa, voit ilmoittaa tiedot etsittävien henkilöiden luetteloon, josta taas tutkijat voivat käydä  katsomassa ja ottaa yhteyttä.

Kirja Koposten suku II kertoo Koposten suvuista 1700-luvun alkupuolelta 1800-luvun loppupuolelle.

Sukukirjan seuraavissa osissa tarvitaan paljon talkootyötä. Kaikki esim oman sukuhaaransa tutkimisesta / tietojen keruusta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä sukuseuraan. Aiheesta on tarkoitus järjestää koulutustilaisuus. Olemalla mukana, varmistat myös että oma haarasi on mukana oikein!
Siis kaikki tutkija-Koposet tai aiheesta kiinnostuneet. Kootaan voimamme yhteen sukutietojen keräämiseksi! Sukututkimustoimikunnan on tarkoitus koordinoida sukutietojen keräämistä Suku II kirjan tilanteesta eteen päin. Jos sinulla on tietoja sukuhaarastasi v.1860 eteen päin tai kirjojen ulkopuolisia tietoja, anna yhteystietosi ja liity keräilijöiden joukkoon.

Jos tietosi ovat jo taulumuodossa paperilla eikä sukuohjelmaa ole käytettävissä, voit lähettää tiedot sähköisesti myös oheisen xls-taulukon avulla. Jos excel ei käytettävissä, voi taulukon kopioida myös esim word tai open office tiedostoihin. Avaa taulukko tästä xls-sukutaulukko ja tallenna omalle koneellesi.

Jatko-osien rahoittamiseksi tarjotaan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille mahdollisuutta tehdä lahjoituksia sukuseurallemme tähän tarkoitukseen. Lahjoittajien nimet julkaistaan (ellei toisin haluta) täällä sukuseuran sivustolla.
Esim. Yrittäjä-Koposet tässä teille mahdollisuus kertoa myös tuotteistanne (linkki kotisivullenne)! Ota yhteys sukuseuran esimieheen tai jätä viesti sivun ylläpitäjälle.


Tämä sivu päivitetty viimeksi 24.02.2013 Ahti Koponen / Paluu pääsivulle