Julkaisuja

Koposten sukuseura julkaisee Kopsa-lehteä, joka kokoaa sekä ajankohtaisia suvun asioita, henkilöitä että historiatietoa yksiin kansiin. Kopsa toimitetaan jäsenille kotiin painettuna, tai jäsenen niin halutessa sähköisenä. Sähköinen toimitus tietenkin säästää seuran varoja muihin tärkeisiin tarkoituksiin.

Koposten suku -kirjasarja ulottuu nyt suvun varhaisvaiheista 1860-luvulle asti osien I, II ja II.1 voimin. Tietosuojasääntely ei mahdollista sukujulkaisujen ulottamista nykypäivään kattavin sisällöin, mutta noin yhden sukupolven verran lienee vielä mahdollista lisätä kattavuutta. Jatkotyöstä ei ole päätöksiä, mutta joka tapauksessa ”Koposten suku III” -kirjahanke kestäisi useamman vuoden. Mikäli toimitustyölle löytyy mahdollisia rahoittajatahoja, sukuseuran hallitus selvittää mielellään edistämistapoja.

Koposten sukuhistoriaa ja mm. nimistöä käsitellään sekä teoksissa (ks. Koposten kauppa) että sukuhaaroissa tehdyissä sukuselvityksissä. Kannattaa olla yhteydessä sukuprojektin aktiiveihin, oli halu sitten saada lisää tietoa suvusta tai olla tuottamassa uutta tietoa suvun tarinaan.

Kirja: Koposten Varhaishistorista Nimistön Valossa
·  sisätää 66 sivua
·  kertoo tietoa Koposten nimestä, nimenkantajien määristä eripuolilla Suomea
·  toimittaja Sirkka Paikkala
Kirjaa ei valitettavasti ole sukuseuralta tilattavissa. Voit tiedustella sitä kirjastoista ja antikvariaateista.