Tapahtumat

Tulevia tapahtumia

  • Kartta sukupäivä 3.8.2024
    Oheisella kartalla näkyvät sukupäivien tapahtumapaikat ja ajoreitti J-P = liikenneasema Jari-Pekka, Pieksämäentie 15, tapaaminen ja ruokailu kello 11 TMK = TMK Machinery, Pieksämäentie 15 B, kello 12 alkaen tutustuminen ja kokous Lehmolan tila on osoitteessa Lehmolantie 28, siellä tutustuminen tilaan ja kello 18 alkaen iltaohjelma
  • Sukupäivä 3.8.2024 Hankasalmella
    Kutsu Koposten Sukuseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen Tänä vuonna vietämme Koposten Sukuseuran 45-vuotissukutapaamista Hankasalmella. Aluksi kokoonnumme lauantaina 3.8.24 kello 11 ruokailuun Jari-Pekan liikenneaseman kabinetissa valtatie 9 ja Pieksämäentien risteyksessä. Siellä on myös ilmoittautuminen. Ruokailu maksetaan paikalla. Buffet-lounas maksaa 15,90 € ja keittolounas 12,90 €, lisäksi tarjolla on annoksia á la carte -listalta. Ruokailuun on varattu tunti aikaa….

Onko sinulla mahdollisesti Koposten sukuun kuuluvia kiinnostava tapahtuma tiedossasi, tai oletko järjestämässä sellaista? Ilmoitathan siitä sukuseuralle julkaisua varten! Voit käyttää Ota yhteyttä -sivulta löytyvää yhteydenottolomaketta tai olla suoraan yhteydessä sopivaan seuran hallituksen jäseneen.


Kaikki tulevat ja menneet tapahtumat