Tue sukuseuraa

Sukuseuran toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Rahaa vaativat asiat – kuten vaikkapa Kopsa-lehden painatus – hoidetaan käytännössä jäsenmaksutuotoilla. Jotta sukumme tarina elää rikkaana jatkossakin, jokainen jäsen ja jokainen pienikin seuralle annettu tai hankittu tuki on tärkeääkin tärkeämpää.

Mitä sinä voit tehdä tukeaksesi Koposten sukuseuraa?

  • Sukuseuran sääntöjen 2§ mukaisesti: ”Toimintansa tukemiseksi sukuseura voi ottaa vastaan testamentattua ja lahjoitettua omaisuutta sekä avustuksia”; jos tiedät tahon, joka voisi tukea seuraa rahallisesti tai muulla tavalla, avaathan yhteyden hallituksen jäseniin. Voit myös pyytää hallituksen jäseniä avuksesi kertomaan seurasta ja tukemismahdollisuuksista, jos tällainen tilaisuus tarjoutuu.
  • Käy ”Koposten kaupassa” ja tee hyviä hankintoja Kopos-hengessä!
  • Jos kuulut Koposten sukuun, olet hyvin tervetullut jäseneksi! Jäsenmaksu on hyvin kohtuullinen, mutta sillä katetaan Kopsa-lehden kulut ja muut välttämättömät hankinnat.
  • Sukuseura ja sen jäsenet järjestävät vuosittain sukupäivät ja muita tapahtumia kokoamaan sukua yhteen ja rikastamaan sen tuntemusta, niin historian kuin nykypäivänkin osalta. Osallistu tilaisuuksiin ja kutsu sukulaisesikin, jolloin vapaaehtoisten panostukset järjestelyihin tulevat palkituiksi.
  • Tuo tietosi, osaamisesi ja muut resurssisi sukuseuran käyttöön. Sukuprojekti on oikeastaan vasta kiihdytysvaiheessa, Kopsa-lehden sivuille mahtuu monen monta tarinaa, Facebook-ryhmässä moni jo odottaa uusia postauksia, ja ennen kaikkea – olethan mukana varmistamassa että mahdollisimman moni Koposten sukuun kuuluva on tietoinen sukuseuran olemassaoloista, toiminnasta ja mahdollisuudesta liittyä mukaan!
  • Sukuseuran hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä on mahdollisuus nähdä aitiopaikalta sukutietouden kasvu ja seuran toiminnan kehitys, ja olla osa sitä. Kaikenlaiset seuran jäsenet ovat hyvin tervetulleita osallistumaan.
  • Mitä muuta? On varmasti paljon asioita, joita omassa arjessasi tunnistat hyödylliseksi sukuseuralle, mutta emme osaa kysyä. Nappaa hihasta ketä vain hallituksen jäsentä, niin katsotaan yhdessä!