Sukupäivä 2021 Kuopiossa

Kokousta edeltävä ruokailu ja kokouskahvit maksavat yhteensä 25 €. Se pyydetään maksamaan etukäteen seuran tilille. Ilmoittautumiset Maijulle joko sähköpostilla tai puhelimitse 26.7.21 mennessä. Ohessa kutsu kuvana ja myöskin kartta. Tervetuloa!

Lisäksi hotelli tarjoaa osallistujille majoitusta seuraavasti:- 101 € yhden hengen huone- 126 € kahden hengen huoneiden hinnat sisältävät majoituksen 1 yö, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Varaukset hotellista puh. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi ilmoittamalla osallistumisesta tapaamiseemme.

Sukukokous Kuopiossa 2021                                                     
Tällä kertaa kokoonnuimme Rauhalahden kylpylähotellissa jonka vieressä on Katiskaniemen luonnonsuojelualue
 
Kokouspäivä aloitettiin yhteisellä lounaalla
Kuvassa yllä keskellä seuran  esimies Aulis Koponen joka oli ilmoittanut jättävänsä puheenjohtajan tehtävät.Uudeksi puheenjohtajaksi hallitus esittää Jaakko Ikosta joka kävi esittäytymässä, mutta joutui olemaan poissa kokouksesta toisen tilaisuuden takia.  Kuva oikealla.
Ennen varsinaista kokousta kertoi apulaisprofessori Jonna Koponen tutkimusprojektistaan ”Etäjohtamisesta digitaalisen viestinnän avulla”. Hän on väitellyt v.2002 aiheesta ”Kokemukselliset oppimismenetelmät lääketieteen opiskelijoiden vuorovaikutuskoulutuksessa”  Huomasi kyllä että hänellä on vuorovaikutus hallussa. Kokousväki kuunteli suurella mielenkiinnolla esitystä.
 
Seuran esimies Aulis Koponen avasi kokouksen ja kokouksen puheenjohtajaksi valittiin kokenut Urpo Koponen.    Kuvassa alla.
 
Kokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi ja esimieheksi Jaakko Ikosen ja hänen tilalleen hallitukseen suostui Aulis Koponen yhdeksi vuodeksi. Muuten hallitus säilyi entisellään. Hyväksyttiin myös uudet säännöt hallituksen esityksen mukaisesti.
Osanottajia kokoontumisessa parhaimmillaan 15. Tässä osa heistä.

Samankaltaiset artikkelit