|

Sukupäivä 3.8.2024 Hankasalmella

Kutsu Koposten Sukuseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Tänä vuonna vietämme Koposten Sukuseuran 45-vuotissukutapaamista Hankasalmella. Aluksi kokoonnumme lauantaina 3.8.24 kello 11 ruokailuun Jari-Pekan liikenneaseman kabinetissa valtatie 9 ja Pieksämäentien risteyksessä. Siellä on myös ilmoittautuminen. Ruokailu maksetaan paikalla. Buffet-lounas maksaa 15,90 € ja keittolounas 12,90 €, lisäksi tarjolla on annoksia á la carte -listalta. Ruokailuun on varattu tunti aikaa.

Ohjelma jatkuu kello12 tutustumisella Tenho Koposen yrityksen TMK Machineryn tehtaan tiloihin liikenneaseman vieressä. Sukuseuran 45-vuotisjuhlakokous pidetään yrityksen tiloissa ja siellä nautitaan myös iltapäiväkahvit kokouksen jälkeen.

Kahvien jälkeen siirrymme Lehmolanmäelle, mutta ajamme Hankasalmen keskustan kautta ja pysähdymme kirkon läheisyydessä, jossa on maakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö.

Illalla vietämme 45-vuotisjuhlaa Tenhon luona Lehmolassa. Juhlassa on tietenkin juhlapuhe, mutta muuten iltaa vietetään rennosti. Grilliruokailusta huolehtii Tenhon vaimo Tiina.

Kutsumme kaikki sukuseuran jäsenet mukaan sukuseuran juhlakokoukseen lauantaina kello 14.00 ja myös muut asiasta kiinnostuneet sukupäiville. Tervetuloa!

Lauantai 3.8.2024 Liikenneasema Jari-Pekka, Pieksämäentie 15, Hankasalmi ja

TMK Machinery, Pieksämäentie 15 B11.00 Ilmoittautuminen ja lounas, maksu paikalla

12.00 Tutustuminen TMK Machineryn toimintaan ja tiloihin Tenho Koposen johdolla14.00 Sääntömääräinen vuosikokous, joka on samalla 45-vuotisjuhlakokous

– aloituspuheenvuoro, sukuseuran esimies Jaakko Ikonen- seuran nettiuudistuksen ja muiden uudistusideoiden esittely

– varsinainen vuosikokous

Sukukokouksen jälkeen pidetään hallituksen järjestäytymiskokous. Muilla aikaa vapaaseen seurusteluun.

15.00 Iltapäiväkahvi (sukuseura tarjoaa)

Käynti Hankasalmen keskustassa, jossa pysähdytään katsomaan ulkoa Hankasalmen kirkkoa ja kotiseutumuseoon kuuluvaa Hallan tupaa. Kotiseutumuseo ei ole auki ja siellä saattaa olla yksityistilaisuus.

Tutustumista Lehmolan tilaan, Lehmolantie 28

18.00 45-vuotisjuhla grilli-illan merkeissä Tenho Koposen luona Lehmolassa (ruokailun hinta 20 €), ohjelmassa juhlapuhe esimies Jaakko Ikonen, professori emeritus Eero Vuorion raportti sukutapaamisesta Leppävirralla toukokuussa, ohjelmaa Koposten veljeksiltä, vapaata seurustelua ym.

Etukäteen maksettavia ruokailuja on tällä kertaa vain yksi, kun lounas on omakustanteinen, eli lauantain grilli-illan tarjoilu 20 €. Sukuseura tarjoaa iltapäiväkahvin.

Ilmoittautumiset 22.7.2024 mennessä taloudenhoitajalle Maiju Boenisch, mama-boe(at)hotmail.com tai p. 050 558 9367. Ilmoita, mihin ruokailuihin osallistut, vaikka vain iltaruokailu (20 €) maksetaan samaan aikaan yhdistyksen tilille FI21 5500 0840 0154 28.

Tervetuloa sukuseuran jäsenet ja asiasta kiinnostuneet joukolla mukaan!

Samankaltaiset artikkelit