|

Paikallistapaaminen Leppävirralla 18.5.2024 – Ilmoittaudu nyt!

Tervetuloa paikallistapaamiseen Leppävirralla! Alla ohjeet ilmoittautumiseen ja tietoa tapahtumasta.

Ilmoittautumisohje

Leppävirta-projekti toimii vapaaehtoisvoimin ilman taloudellista tukea Sukuseuralta tai muista lähteistä. Tämän vuoksi osallistujien on valitettavasti hoidettava itse matka-, majoitus- ja ruokailukulunsa. Olemme neuvotelleet Vesileppiksen kanssa seuraavat selkeästi normaalihintoja alhaisemmat hinnat tapaamisviikonlopulle:

Hotellimajoitus;
– 128€/vrk kahden hengen huone
– 89€/vrk yhden hengen huone
– 30€/vrk aikuisen lisävuode
– 20€/vrk lapsen lisävuode 4-12v
– 25€/vrk/superior huonelisämaksu
Hinta sisältää majoituksen, kylpylän käytön, kuntosalien käytön sekä aamiaisen.

Ruokailut alkaen
13,70€/lounas
19,50€/päivällinen
8€/Kahvi/tee ja kahvileipä (makea tai suolainen)

Muita mukavia yhteisiä toimintoja,
– 1 x kokoustilan käyttö teille veloituksetta hotellin kokoustiloista

Siltä varalta, etteivät osallistujat halua osallistua lauantain iltaohjelmaan (muisteloita, valokuvia ja sukutaulujen päivitystä) Vesileppis tarjoaa myös vaihtoehtoisesti seuraavaa Iltaohjelmaa: karaoketanssit tai House bänd esiintymään ravintolaan veloituksetta.
Saman viikonlopun aikana järjestetään myös käsityöalan Kässämessut Vesileppis areenalla (https://www.xn--kssmessut-leppvirralla-04bcl.com/).

Osallistuminen tilaisuuteen ei edellytä Koposen sukuseuraan kuulumista. Vaikka ohjelma keskittyy yhteen Leppävirralta lähteneeseen Koposten sukuhaaraan (Aleksanteri Koponen ja Anna Sofia Ollikainen) on tilaisuus avoin myös muille Koposille. Pyydämme osallistujia ilmoittamaan tulostaan sähköpostitse (eero.vuorio@utu.fi] tai tekstiviestillä (+358 50 597 2005) huhtikuun 19 päivään mennessä, jotta tiedämme millaiseen osallistujamäärään varautua. Vesileppis on antanut osallistujille seuraavat ohjeet huonevarauksien tekemisestä:

Huonevaraukset
huonevaraukset on tehtävä etukäteen
soitto 029 1700 170 tai myynti@vesileppis.fi
Mainitse varauksesi yhteydessä: Koposen sukuseuran tapaaminen.
Varaukset on hyvä tehdä mahdollisimman varhain ja viimeistään 5.5.2024 (jokainen maksaa ja varaa itse)


Aikataulusuunnitelma Leppävirta-projektin (Aleksanteri Koposen ja Anna Sofia Ollikaisen jälkipolvien) ja muiden Koposen suvun edustajien tapaamiselle Leppävirralla 18.5.2024

Alustava ohjelma lauantaille 18.5.
Paikka hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis (Vokkolantie 1, 79100 Leppävirta)

Saapuminen klo 10 mennessä
Ohjelma Vesileppiksen kokoustilassa:
10:15   Eero Vuorio: Koposen sukuseuran Leppävirta-projektin esittely ja tähänastiset saavutukset
10:45   Urpo Koponen: Katsaus Leppävirran historiaan, asutus, elinkeinot ja elinolosuhteet
11:15   Urpo Savolainen: Sukututkijan näkökulma Koposten ja Ollikaisten asuinpaikkoihin Leppävirralla
12:00   Buffet-lounas Vesileppiksen ravintolassa

13:00 – 15:00 kiertoajelu (osallistujien omilla autoilla) Soisalon saareen, kohteina ainakin Riihiranta (Majoola) ja Mustinmäki (Tolvalanharju 16 eli Ollila) ja Mustinmäen kylätalo. Tarkka reitti päätetään osallistujien toiveiden ja talojen nykyisten omistajien kuulemisen jälkeen. Vaihtoehtona  lapsiperheille Vesileppiksen monipuolinen ohjelmatarjonta, mikä selviää hotellin verkkosivuilta (www.vesileppis.fi). Muita vaihtoehtoisia ohjelmanumeroita iltapäivällä tai sunnuntaina ovat tutustuminen käsityöalan Kässämessuihin Vesileppis areenalla (https://www.xn--kssmessut-leppvirralla-04bcl.com/) ja luonnossa liikkujille vaellus Orinoron rotkossa (ks esim. https://retkipaikka.fi/mustinmaki-leppavirta/). Kiertoajelun aluksi pyritään järjestämään vierailumahdollisuus Leppävirran kirkkoon. Kaikille autoretkelle osallistujille jaetaan kartta, jonka perusteella voi palata majapaikkaan myös omalla aikataululla. Tavoitteena on myös järjestää puhelinvälitteisesti reittiselostus kuhunkin autoon matkan aikana.

Paluu Vesileppikseen klo 15:00 mennessä
Klo 15:00 – 17:00 Aloitamme Vesileppiksessä jo ennen päivällistä vapaamuotoisen seurustelun ja lisätietojen keräämisen sukukirjaa varten: haluaisimme koota muistikuvia Aleksanteri Koposen ja Anna Sofia Ollikaisen lapsista eli (iso)isovanhemmistamme, katsella valokuvia (myös sukukirjaa varten) ja täydentää perhetauluja (jälkipolvitauluja).

Buffet-päivällinen klo 17:00 – 18:00 Vesileppiksen ravintolassa

Päivällisen jälkeen jatkamme vielä keskustelua muistojen, valokuvien ja perhetaulujen tiimoilta. 

Lisäksi tiedoksi, että ainakin Eero Vuorio saapuu Vesileppikseen jo perjantai-iltapäivällä 17.5. ja lähtee paluumatkalle vasta sunnuntaina 19.5. puolen päivän aikaan. Täten perjantaina ja sunnuntaina on mahdollisuus jatkaa tiedonkeruupalavereita sukukirjaa varten Eeron kanssa.

Aleksanteri ja Anna Sofia
Koposen sisaruksia

Samankaltaiset artikkelit